NH Krasnapolsky Amsterdam fotopanelen

NH Grand Hotel in Amsterdam op de schop.


 

PROJECT OMSCHRIJVING

NH Krasnapolsky Amsterdam onderging in 2015 een transformatie waarbij alle 282 hotelkamers, openbare ruimten, F&B faciliteiten en conferentiezalen een volledige restyling kregen.

Naast het panoramische uitzicht over de Dam heeft het hotel een full-service restaurant en bar, evenals een fitness centrum en luxueuze spa.

De Amsterdamse interieur studio D/DOCK en de Spaanse interieurontwerper Ramon Esteve werkten samen aan de restyling van het hotel. De verbouwing heeft vele jaren in beslag genomen..

Deze unieke samenwerking maakte het mogelijk de Spaanse roots van NH Hoteles te vertalen in Nederlandse normen, passend bij het hotel en zijn omgeving.

Het interieur van elke hotelkamer is verfraaid met fotopanelen in sepia kleuren. Iconische afbeeldingen verwijzen naar de rijke geschiedenis van het pand. Hierbij koos D/Dock voor Photopanel geborsteld aluminium vanwege de combinatie van decoratie ( hoge beeldkwaliteit ) en functionaliteit ( krasvaste toplaag ).

Oplevering 2016

PROJECTGEGEVENS

Opdrachtgever:
Gielissen Interiors & Exhibitions

Architect:
Ramon Esteve

Locatie:
NH Krasnapolsky - Amsterdam

Ontwerp:
D/Dock – Amsterdam

Materiaal:
Photopanel geborsteld aluminium mat

Productgroep:
Fotopanelen

Totaal:
282 hotelkamers

Gerelateerde producten

Productie plafond Markthal Rotterdam

Productie akoestisch kunstwerk van 11000 m2 Oktober 2014 voltooide TS Visuals de productie van ruim 4000 geperforeerde en speciaal

Making of Ems Galerie Rheine

Akoestisch plafond Ems Galerie Rheine 'INS BLAUE HINEIN TRÄUMEN' Ins Blaue hinein träumen is een drieluik van plafonds met de

Volg onze ontwikkelingen

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws omtrent onze projecten, producten en de sign en print oplossingen.