Plantion – Ede

Akoestische visuals voor afmijnzaal in veiling gebouw


 

PROJECT OMSCHRIJVING

Plantion is een moderne, duurzaam gebouwde marktplaats met een oppervlakte van 65.000 m2, gesitueerd op een centrale en goed bereikbare locatie aan de snelweg in Ede. Het veilingcomplex bestaat uit vier delen, de centrale veilinghal inclusief de met houten spanten overkapte afmijnzaal met veilingklokken en tribune, kantoor- en restauratieve functies.

De afmijnzaal is als auditorium zodanig ingericht dat het samen met de veilinghal en aansluitende restaurantruimte buiten de veiltijden om ook als congrescentrum kan fungeren. De afmijnzaal is geschikt voor 400 kopers. Een optimale akoestiek is dus erg belangrijk.

In opdracht van Breddels Architecten realiseerde TS Visuals de wanddecoratie met akoestische eigenschappen in de afmijnzaal. Bestaande uit 3 groot formaat textieldoeken met bloemmotief, die op locatie zijn gespannen in een aluminium frame. De houten lijst rondom maakt de visuals tot een fraai geheel.

PROJECTGEGEVENS

Opdrachtgever:
Plantion - Ede

Architect:
Breddels Architecten - Heerhugowaard

Locatie:
Centrale veilinghal - Ede

Ontwerp:
Breddels Architecten - Heerhugowaard

Materiaal:
Aluminium spanframes met akoestische visuals

Productgroep:
Interieur toepassingen

Totaal:
3 stuks van elk 3000 x 2000 mm

Gerelateerde producten

HD Metal plafond Markthal Rotterdam

Productie akoestisch kunstwerk van 11000 m2 TS Visuals is print producent van het Markthal Rotterdam project Hiervoor ontwikkelden en

Making of Ems Galerie Rheine

Akoestisch plafond Ems Galerie Rheine 'INS BLAUE HINEIN TRÄUMEN' Ins Blaue hinein träumen is een drieluik van plafonds met de

Volg onze ontwikkelingen

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws omtrent onze projecten, producten en de sign en print oplossingen.