Wanddecoratie voor Hotel-Conferentiecentrum Zonheuvel

Wandbekleding en glasdecoratie


 

PROJECT OMSCHRIJVING

Landgoed Zonheuvel is schitterend gelegen in de Kaapse Bossen van Doorn op de Utrechtse Heuvelrug. Het hotel heeft haar hotelkamers duurzaam gerenoveerd en is daarmee naar eigen zeggen het eerste hotel- en conferentiecentrum dat gegarandeerd klimaatneutraal is gecertificeerd. Voor de verbouwing is de keuze gevallen op Architectenbureau Thomas Rau vanwege hun opvattingen op het gebied van het ontwerpen van duurzame gebouwen.

Het hotel communiceert haar visie op klimaatneutraal ondernemen op de geprinte wanddecoratie in de gangen en de lobby van het hotel.
Naadloos vinylbehang is speciaal ontwikkeld voor allerlei interieur projecten en voldoet aan strengste eisen op het gebied van duurzaamheid. Het vinyl fotobehang is naadloos, krasvast, stootvast, lichtecht, hygiënisch, eenvoudig te reinigen, desinfecteerbaar en brandwerend (B1-norm).

Ons naadloos vinylbehang voldoet aan alle brandveiligheids eisen en is daardoor bij uitstek geschikt voor project inrichting in openbare gebouwen, kantoren, ziekenhuizen, scholen en bedrijven. TS Visuals adviseert u graag over alle mogelijkheden in fotobehang en wanddecoratie: van concept tot realisatie.

Tevens werden de glazen wanden in 110 badkamers door ons voorzien van etched glasfolie. Geprinte visuals op (semi)transparante materialen geven een bijzonder effect op glas panelen. Wij adviseren u graag, want er zijn tal van varianten leverbaar. U krijgt de schoonheid, goede lichtinval en privacy van geëtst, gezandstraald of decoratief glas met een structuur tegen een fractie van de kosten.

PROJECTGEGEVENS

Opdrachtgever:
Hotel- en Conferentiecentrum Zonheuvel

Architect:
Thomas Rau

Locatie:
Doorn

Ontwerp:
Architect Thomas Rau

Materiaal:
Naadloos vinylbehang en geprint etched glasfolie

Productgroep:
Wandbekleding / glasdecoratie

Totaal:
110 badkamers met glasfolie en ca. 150 m² wandbekleding

Gerelateerde producten

Productie plafond Markthal Rotterdam

Productie akoestisch kunstwerk van 11000 m2 Oktober 2014 voltooide TS Visuals de productie van ruim 4000 geperforeerde en speciaal

Making of Ems Galerie Rheine

Akoestisch plafond Ems Galerie Rheine 'INS BLAUE HINEIN TRÄUMEN' Ins Blaue hinein träumen is een drieluik van plafonds met de

Volg onze ontwikkelingen

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws omtrent onze projecten, producten en de sign en print oplossingen.