Visualisatie radiostudio’s NTR

Fotoprints met verschillende thema’s


 

PROJECT OMSCHRIJVING

De gangen rond de radiostudio’s van het NTR-gebouw in Hilversum zijn voorzien van foto’s van vloer tot plafond.  Gemiddelde hoogte is ongeveer 3 meter. De breedtes van de wanden liepen uiteen van 1 meter tot 10 meter.

TS Visuals verzorgde de visuele productie en de montage ter plaatse. De hoge resolutie visuals zijn geprint op banen paper-backed fotobehang. Geprint papier behang is een goed alternatief voor vinyl behang wanneer het risico op beschadigen te verwaarlozen is. Het papier behang wordt geleverd op rollen van 1300 mm breed en kan op de normale manier gemonteerd worden met normale behanglijm.

Paper backed fotobehang is in verschillende structuren leverbaar en geeft creatieve vrijheid aan architecten, ontwerpers, interieur stylisten, standbouwers en reclameburo’s. Elke gewenste afbeelding, ontwerp of eigen dessin kan worden gebruikt om te worden omgetoverd tot een wandgrote visual.

Voor dezelfde opdrachtgever werden in de radio’s vanwege de goede akoestische eigenschappen houten panelen voorzien van Phototex zelfklevend textiel. Phototex® is een uniek zelfklevend, verwijderbaar textiel, dat op elke gladde ondergrond kan worden geplakt. Phototex® kan worden geherpositioneerd en is bestand tegen temperatuursinvloeden. De fijne textuur zorgt voor een zeer hoogwaardige print. De prints worden vervaardigd in de hoogst mogelijke resolutie op een 6 kleuren groot formaat printer. Gezien de materiaal rolbreedtes van 1070 en 1520 mm, is de maximale baanbreedte uit 1 deel 1500 mm. De prints kunnen op netto formaat annex baanbreedte schoon gesneden worden geleverd. Het materiaal is waterbestendig en nagenoeg scheurvast, terwijl de speciale lijmlaag onderliggende verflagen of behang niet aantast en ook bij verwijdering geen lijmresten achterlaat.

Tenslotte zijn er voor dit project door ons diverse voile gordijnen met logo’s van de omroep geproduceerd, inclusief de confectie en het ophangen op locatie.

PROJECTGEGEVENS

Opdrachtgever:
NTR

Locatie:
Hilversum

Ontwerp:
Marieke van der Velden en Hans van der Woerd

Materiaal:
Paper backed wallcovering en Phototex zelfklevend textiel

Productgroep:
Wandbekleding

Totaal:
200 m²

Gerelateerde producten

AluBond Fine-art fotopanelen

AluBond Fine-art: perfecte beeldreproductie Maak jouw interieur compleet met een AluBond Fine-art Photopanel Jouw afbeelding wordt in museum kwaliteit

Fotopaneel + baklijst

Photopanel Baklijsten: de kers op de taart Een baklijst is een houten galerie lijst met ‘schaduwvoeg’ waarin de Photopanel

Volg onze ontwikkelingen

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws omtrent onze projecten, producten en de sign en print oplossingen.