What’s in your locker – Baarnsch Lyceum

Maak van een lockerkast een inspirerende eyecatcher


 

PROJECT OMSCHRIJVING

Waarom nog tegen een saaie locker of kastenwand aankijken als het ook anders kan?
Dit moet in het hoofd van interieurarchitect Anne Blussé van Oud Alblas zijn omgegaan toen ze ‘What’s in your locker?’ ontwierp, een lockerwand met de suggestie van doorzicht voor het Baarnsch Lyceum. 

Dit lockerproject scoorde hoge ogen bij de prestigieuze Frame Moooi Award verkiezing met design icoon Philippe Starcke in de jury. De prijs is gericht op interieurontwerpen die weliswaar voor een specifiek project zijn bedacht, maar ook daarbuiten toepasbaar zijn.

In een ander deel van de school werden de lockerdeuren voorzien van zeer fraaie gravures van Escher, die daar in zijn jeugd op school zat.

In een schoolomgeving worden aan dergelijke afbeeldingen zware eisen gesteld.
TS Visuals ontwikkelde daarom gelakt stalen lockerdeuren met een hoge krasvastheid. Het oppervlak is goed bestand tegen reinigingsmiddelen en ‘hufterproof.

Wij werken graag samen met de architect en de interieurontwerper om de uniformiteit en de identiteit van een gebouw te versterken, door het bieden van duurzame maatwerkoplossingen, met respect voor het karakter van het pand, de oorsprong en de functie.

PROJECTGEGEVENS

Opdrachtgever:
Baarnsch Lyceum

Locatie:
Baarnsch Lyceum, Baarn

Ontwerp:
Lab3 – Anne Blussé van Oud-Alblas

Materiaal:
Decopanel staalplaat met krasvaste toplaag

Totaal:
500 deuren in full colour met fotografische afbeeldingen ‘What’s in your locker en 500 deuren voorzien van gravures van de kunstenaar Escher.

Productgroep:
Interieur toepassingen

OFFLINE MEDIA AANDACHT:

Sign+ magazine 2010-08
Pi Magazine 2011-04
SignPro magazine 2010-06
Gooi- en eemlander 2012-03

Gerelateerde producten

AluBond Fine-art fotopanelen

AluBond Fine-art: perfecte beeldreproductie Maak jouw interieur compleet met een AluBond Fine-art Photopanel Jouw afbeelding wordt in museum kwaliteit

Fotopaneel + baklijst

Photopanel Baklijsten: de kers op de taart Een baklijst is een houten galerie lijst met ‘schaduwvoeg’ waarin de Photopanel

Volg onze ontwikkelingen

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws omtrent onze projecten, producten en de sign en print oplossingen.