Decoratieve apothekerskasten

Gesublimeerd Decopanel MDF zorgt voor nieuwe toepassingen


 

PROJECTOMSCHRIJVING:

Een apotheek inrichting moet mooi en praktisch zijn, en in verhouding met de investering.  In samenspraak met de  interieurontwerper en de interieurbouwer zoeken wij daarom steeds naar de optimale balans tussen decoratie en functionaliteit.
Wij weten welke eisen er aan het oppervlak worden gesteld op het gebied van krasvastheid, gebruiksvriendelijkheid en uitstraling. Om die redenen hebben we voor een nieuw apothekerskasten concept gekozen voor gesublimeerd MDF.

Decopanel MDF Fiberboard is speciaal ontwikkeld voor interieur- en meubel projecten en maakt  toepassing van speciale krasbestendige fotoprints en dessins mogelijk  in een hoogglans, mat en gestructureerd oppervlak, zowel enkelzijdig als dubbelzijdig.

Tijdens het sublimatieproces wordt de afbeelding duurzaam op de mat of hoogglans gecoate MDF panelen aangebracht. Daarna kunnen alle lade frontjes heel efficiënt uit de bruto plaat worden gefreesd.

De zeer krasvaste coating van Decopanel MDF zorgt niet alleen voor een hoogwaardige uitstraling en  fotografische beeldkwaliteit, maar het plaatmateriaal laat zich ook uitstekend te bewerken ( zagen, frezen, boren, perfecte kantenafwerking en verlijming ).

De visual wordt beschermd tegen slijtage doordat het beeld zich niet aan de oppervlakte bevindt maar deel uitmaakt van het oppervlak. Het UV-filter in de toplaag zorgt voor perfecte bescherming tegen de schadelijke invloed van zonlicht, zodat de kwaliteit voor jaren gewaarborgd is.

PROJECTGEGEVENS

Opdrachtgever:
Beeldwerk Sign Support

Locaties:
Huizen en Zierikzee

Ontwerp:
Beeldwerk Sign Support

Materiaal:
Decopanel MDF Fiberboard 19 mm

Productgroep:
Interieur toepassingen

Totaal:
192 vakken en 189 vakken

Gerelateerde producten

AluBond Fine-art fotopanelen

AluBond Fine-art: perfecte beeldreproductie Maak jouw interieur compleet met een AluBond Fine-art Photopanel Jouw afbeelding wordt in museum kwaliteit

Fotopaneel + baklijst

Photopanel Baklijsten: de kers op de taart Een baklijst is een houten galerie lijst met ‘schaduwvoeg’ waarin de Photopanel

Volg onze ontwikkelingen

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws omtrent onze projecten, producten en de sign en print oplossingen.