HD Metal aluminium fotopanelen | I am hotel – Van der Valk

HD Metal fotopanelen en wanddecoratie


 

PROJECT OMSCHRIJVING

Fotografes Saskia Kerkhoff van Dutchlook benaderde TS Visuals voor de productie en de montage van HD Metal fotopanelen en wanddecoratie op basis van naadloosvinyl behang.

Gesublimeerde HD Metal fotopanelen onderscheiden zich door een geweldige beeldkwaliteit en een fraaie, hoogwaardige uitstraling. Op deze manier maken wij gebruik van de decoratieve en functionele eigenschappen van de voorgelakte panelen, waarin de visual wordt geïntegreerd.

Centraal gelegen aan de rijksweg A4 vindt u een achter het bestaande Van der Valk het I am Hotel, voorzien van alle luxe en comfort.

Fotopanelen Van der Valk

De opmerkelijke upgrade die het interieur heeft gekregen wordt goed zichtbaar in het fotopanelen en wanddecoratie concept dat door Dutchlook speciaal voor Van der Valk Schiphol is ontworpen.

Typisch hollandse clichés worden overgoten met een vleug nuchterheid en een knipoog. Dit maakt de portretten aantrekkelijk en het zorgt mede dat alle visuals een frisse eigentijdse uitstraling hebben.

Het volkomen stofvrij monteren van fotoprints achter glashelder acrylaat is een ander specialisme van TS Visuals.
De uitstekende transparante eigenschappen van acrylaat ( Plexiglas, Perspex ) geven de visuals nog meer diepte en zorgen voor een strak, briljant en hoogwaardig fotopaneel, waarin elk detail en elk facet optimaal tot zijn recht komt. De acrylaat panelen kunnen worden verlijmd met een Dibond sandwichpaneel voor optimale stabiliteit.

PROJECTGEGEVENS

Opdrachtgever:
Van der Valk hotel

Artwork:
Dutchlook – Saskia Kerkhoff

Locatie:
Van der Valk – Schiphol A4

Materiaal:
HD Metal aluminium fotopanelen met omgezette randen
Photopanel acrylaat - dibond
Naadloos vinylbehang

Productgroep:
Fotopanelen

Gerelateerde producten

AluBond Fine-art fotopanelen

AluBond Fine-art: perfecte beeldreproductie Maak jouw interieur compleet met een AluBond Fine-art Photopanel Jouw afbeelding wordt in museum kwaliteit

Fotopaneel + baklijst

Photopanel Baklijsten: de kers op de taart Een baklijst is een houten galerie lijst met ‘schaduwvoeg’ waarin de Photopanel

Volg onze ontwikkelingen

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws omtrent onze projecten, producten en de sign en print oplossingen.