Tijdelijke glasdecoratie Footlocker

Schoenenwinkel toch ‘in the picture’  ondanks verbouwing


 

PROJECT OMSCHRIJVING

Als tijdens een interne verbouwing jouw winkel op een A-locatie tijdelijk moet worden gesloten, dan betekent dat ook tijdelijk geen klandizie en omzet. Hoe zorg je dan toch voor de attentiewaarde die jouw zaak letterlijk ‘In the picture’ houdt en hoe maak je zodoende van de nood een deugd ?
Met deze vraag werden wij benaderd door schoenenmerk Footlocker, waarbij met verschillende aspecten rekening moest worden gehouden:

  • Geen inkijk in de winkel tijdens de verbouwing
  • Zoveel mogelijk voorkomen van graffiti of vandalisme op de betreffende locatie

Om dit bereiken hebben wij geprinte glasfolie aan de binnenzijde van het glas aangebracht. Het geprinte semi-permanente vinyl is lichtdicht en de hoge resolutie fotoprint zorgt voor een optimale uitstraling. Na de verbouwing kan de visual eenvoudig van het glas worden verwijderd.

Glasfolie is decoratief, krasbestendig, eenvoudig te onderhouden en inbraakvertragend. Tevens geeft het u meer privacy en een veiliger gevoel. De mogelijkheden zijn eindeloos.Onze visuals op glas zijn kleurecht, decoratief, functioneel en duurzaam. TS Visuals maakt gebruik van de nieuwste generatie grootformaat printers, waarmee haarscherp in full-colour op diverse glasfolies wordt geprint.

PROJECTGEGEVENS

Opdrachtgever:
Footlocker

Locatie(s):
Rotterdam en Hilversum

Ontwerp:
Reclamebureau Footlocker

Materiaal:
Inkijkwerende glasfolie

Productgroep:
Glasdecoratie

Afmeting:
ca. 80 m²

Gerelateerde producten

AluBond Fine-art fotopanelen

AluBond Fine-art: perfecte beeldreproductie Maak jouw interieur compleet met een AluBond Fine-art Photopanel Jouw afbeelding wordt in museum kwaliteit

Fotopaneel + baklijst

Photopanel Baklijsten: de kers op de taart Een baklijst is een houten galerie lijst met ‘schaduwvoeg’ waarin de Photopanel

Volg onze ontwikkelingen

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws omtrent onze projecten, producten en de sign en print oplossingen.