3D bewegwijzeringspanelen voor P+R Utrecht

Speciaal bewegwijzerings- concept voor plafonds en pilaren


 

PROJECT OMSCHRIJVING

Last van parkeerstress of hoge parkeer tarieven? Dit is niet meer nodig Utrecht heeft er een nieuwe parkeerlocatie bij: P+R De Uithof. De parkeergarage heeft 2.000 parkeerplaatsen. Vanaf deze P+R locatie reist u snel, gemakkelijk en voordelig met het openbaar vervoer naar de binnenstad.

De aluminium panelen moesten na decoratie in diverse vormen worden omgezet zonder dat er verkleuring optrad of dat de coating kon breken. TS Visuals heeft een gelakt aluminium paneel ontwikkeld waarop elke gewenste afbeelding kan worden aangebracht (sublimatie). Het oppervlak is krasbestendig en graffiti-werend.

De speciale in overleg met de opdrachtgever uitgevoerde panelen kunnen snel en eenvoudig aan het plafond of pilaren worden bevestigd. Hierdoor werden de montagekosten beperkt.

PROJECTGEGEVENS

Opdrachtgever:
Agmi Tegelen

Locatie:
De Uithof - Utrecht

Ontwerp:
Agmi Tegelen

Materiaal:
Decopanel aluminium 

Productgroep:
Wayfinding & Signage

Totaal:
ca. 450 stuks

Gerelateerde producten

AluBond Fine-art fotopanelen

AluBond Fine-art: perfecte beeldreproductie Maak jouw interieur compleet met een AluBond Fine-art Photopanel Jouw afbeelding wordt in museum kwaliteit

Fotopaneel + baklijst

Photopanel Baklijsten: de kers op de taart Een baklijst is een houten galerie lijst met ‘schaduwvoeg’ waarin de Photopanel

Volg onze ontwikkelingen

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws omtrent onze projecten, producten en de sign en print oplossingen.