Over ons

TS Visuals is specialist in groot formaat printen en duurzaam decoreren op tal van (plaat) materialen, met up-to-date printsystemen en uniek colormanagement. Hiermee wordt een optimale kleurafstemming gerealiseerd op verschillende materialen (printmedia, plaatmaterialen) die op verschillende printers en met verschillende productieprocessen worden gemaakt. Zo bewaken we de gewenste kleurstellingen voor elke huisstijl.

TS Visuals biedt haar klanten innovatieve, creatieve en functionele oplossingen voor allerlei projecten in groot formaat fullcolor, van smaakvolle interieurtoepassingen tot duurzame buitenpanelen. Zo bent u verzekerd van een professionele uitstraling en de juiste ‘look & feel’.

Onderscheidende innovatiekracht

Door een continue proces van innovatie en verbetering streven wij steeds naar de optimale combinatie van decoratie en functionaliteit, met respect voor de ecologische aspecten. TS Visuals levert oplossingen die aansluiten op de wensen en eisen van de opdrachtgever die bovendien passen binnen het budget en de planning.

Hiermee hebben onze klanten volop mogelijkheden om optimaal in groot formaat full colour te communiceren, met zowel standaard producten als zeer specialistisch maatwerk voor binnen en buiten.

Een hoge kwaliteit op groot formaat, dát is onze visie en werkwijze.

Oog voor kwaliteit

Alleen maar produceren, zo eenvoudig is het niet.
U eist meer... een hoge kwaliteit in het hele traject.

Gebruik makend van de modernste digitale print technieken, waaronder ons unieke sublimatie proces (in 2D en 3D) en onze nieuwste generatie UV-printer worden nieuwe toepassingen mogelijk in een ultra hoge beeldkwaliteit op de meest uiteenlopende substraten, waaronder speciaal gelakte substraten waaronder aluminium, staal, hpl, mdf, glas, textiel en kunststof folies.

TS Visuals, een stap verder dan printen.

Montage op locatie

Alle genoemde plaatmaterialen en printmedia, waaronder naadloos vinylbehang maar ook renovatie- en glasfolies kunnen door ons op locatie worden gemonteerd.

TS Visuals streeft een optimale begeleiding en een projectmatige aanpak na:

  • In het digitale voortraject
  • In de productiefase
  • In alle afwerkingsmogelijkheden
  • In de uitvoering van uitdagende montage werkzaamheden op locatie

Met TS Visuals komen projecten van de grond.

Opdrachtgevers

Architecten, signmakers, fotografen, bouwbedrijven en woningbouwcorporaties, kunstenaars, vastgoedonderhoud, interieurarchitecten, interieur- en standbouw, musea, gemeente en overheid, natuur- en waterschappen, ontwerp- en reclameburo’s, sign & display industrie.

divider-small-bg

Laatste nieuws

Akoestische kunstwerken Ems Galerie Rheine

TS Visuals plaatste recent plafonds in een Duitse woonmall

HD Metal Plus - Plafond- Ems Galerie Rheine - TS Visuals

Beprinte gevelbeplating voor nieuw uien veredelingscentrum

TS Visuals deed de productie en de montage van de gevelbeplating

beprinte aluminium perfo gevelbeplating

Volg onze ontwikkelingen

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws omtrent onze projecten, producten en de sign en print oplossingen.