Downloads

Aanleverspecificaties & Wand voorbereidingsdocument

Aanleverspecificaties
Wandvoorbereiding

In de media

Hier vind je een selectie van artikelen en items die in de media zijn verschenen over TS Visuals of met medewerking van TS Visuals.

Sign+ magazine 2015-04

Artikel in de Sign+ over de gevelcassettes bij de Praxis. Klik op de cover om het artikel te lezen. Druk hier om het project te bekijken.

Sublimatie Big Picture Magazine 2015-03 - TS Visuals

Artikel in de Big Picture (USA) over het plafond van de Markthal in Rotterdam. Klik op de cover om het artikel te lezen. Druk hier om het project te bekijken.

Sign+ magazine 2014-08

Artikel in de Sign+ over het winnen van de Sign+ Awards. Klik op de cover om het artikel te lezen. Druk hier om het nieuwsartikel te bekijken.

SignPro magazine 2014-06

Artikel in de Sign Pro over het winnen van de Sign+ Awards. Klik op de cover om het artikel te lezen. Druk hier om het nieuwsartikel te bekijken.

Digital Image Magazine 2014-12

Artikel in de Digitale Image (Australië) over het plafond van de Markthal in Rotterdam. Klik op de cover om het artikel te lezen. Druk hier om het project te bekijken.

Sublimatie Sign+ magazine 2014-02 - TS Visuals

Artikel in de Sign+ over het plafond van de Markthal in Rotterdam. Klik op de cover om het artikel te lezen. Druk hier om het project te bekijken.

Sign+ magazine 2010-08

Artikel in de Sign+ over het lockerproject op het Baarnsch Lyceum. Klik op de cover om het artikel te lezen. Druk hier om het project te bekijken.

Gooi- en eemlander 2012-03

Artikel in de Gooi- en Eemlander over het lockerproject op het Baarnsch Lyceum. Klik op de cover om het artikel te lezen. Druk hier om het project te bekijken.

Pi Magazine 2011-04

Artikel in de Pi over het lockerproject op het Baarnsch Lyceum. Klik op de cover om het artikel te lezen. Druk hier om het project te bekijken.

SignPro magazine 2010-06

Artikel in de Sign Pro over het lockerproject op het Baarnsch Lyceum. Klik op de cover om het artikel te lezen. Druk hier om het project te bekijken.

AP Digital 2015-10

Artikel in de AP Digital (Spanje) over het plafond van de Markthal in Rotterdam. Klik op de cover om het artikel te lezen. Druk hier om het project te bekijken.

Alkmaarsche Courant 2015-10

Artikel in de Alkmaarsche Courant over het plafond van de Markthal in Rotterdam. TS Visuals een jaar naar de Markthal. Klik op de cover om het artikel te lezen. Druk hier om het project te bekijken.

Laatste nieuws

Vacature Productie medewerker Print en Sign

Word jij onze nieuwe productiemedewerker print en sign? Kom werken bij een trendsettend groot formaat print bedrijf!

Productie medewerker print en sign bij TS Visuals

Nieuwe vacature Floormanager TS Visuals

TS Visuals groeit gestaag en daarom zoeken wij uitbreiding van ons team met de vacature floormanager

nieuwe vacature floormanager ts visuals

Volg onze ontwikkelingen

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws omtrent onze projecten, producten en de sign en print oplossingen.